‘Concordia meets De Eierjongens’

Af en toe zijn De Eierjongens te gast tijdens concerten van muziekverenigingen en/of koren. Zo hebben we met Crescendo Ratum ongeveer tien jaar geleden al eens een concert gegeven, met het Gemengd Koor Kotten een paar keer, en aan het begin van dit jaar samen met Musikverein Rhedebrügge. Binnenkort staat er weer een concert op het programma, ditmaal zijn we te gast bij Concordia Kotten!

Op zaterdagavond 31 oktober ontmoet Concordia tijdens haar najaarsconcert De Eierjongens. Dat wordt een spetterend concert in partycentrum Nijenhuis. Het harmonieorkest begint met aansprekende harmoniemuziek zoals Armenian Dances part 1 van Alfred Reed, maar ook oosterse sferen in Arabesque van Samuel Hazo en de Spanish Dance, geschreven door Carl Wittrock, met een solo van altsaxofoniste Silvia Schreurs (sinds kort ook lid van De Eierjongens!).

Daarna komen wij aan bod met een set bestaand uit speciaal voor dit concert ingestudeerde werken. Daarna gooien we er samen met Concordia nog een swingend optreden tegenaan met onder meer Elvis in Concert en een Rock Mix van Bon Jovi. Daarna spelen wij onze tweede set.

Kortom, een veelbelovende avond die je niet mag missen! Partycentrum Nijenhuis te Winterswijk, aanvang 20 uur, entree 5 euro, jeugd t/m 12 jaar gratis.

Meer informatie: www.concordiakotten.nl